Prekrasna iznutra2022-02-07T18:10:39+01:00

U suradnji s BIPOM Hrvatska pokrenuli smo kampanju #PrekrasnaIznutra s ciljem osvještavanja važnosti brige o psihičkom zdravlju. BIPA Hrvatska ovom kampanjom želi pozvati svoje pratitelje na usmjeravanje vlastitom psihičkom zdravlju te na pružanje dodatne njege samima sebi – ali iznutra.

Ne postoji korektor kojim možemo prekriti neugodne doživljaje niti parfem koji će odagnati miris straha, neizvjesnosti, anksioznosti i brige. BIPA Hrvatska zato poručuje: prava briga o sebi dolazi upravo iznutra. Neugodna stanja se mogu riješiti, ali ključno je da od njih ne bježimo i da znamo da postoji način kako da si pomognemo. Potražiti psihološku pomoć nije slabost, već znak osluškivanja vlastitih potreba i želje za osobnim rastom i razvojem. Podrška stručnjaka za psihičko zdravlje može olakšati nošenje s izazovima koji su pred nama te je znak toga da se brinemo za i njegujemo sve dijelove sebe.

U suradnji s BIPOM Hrvatska pripremili smo e-knjižicu u kojoj pričamo o raznim aktualnim temama povezanim sa psihičkim zdravljem: opisali smo četiri najveća izazova psihičkog zdravlja i kako ih zaustaviti, razgovaramo o tome kako se prihvatiti i zavoljeti, a dotaknuli smo se i neizbježnih društvenih mreža te njihovog utjecaja na našu dobrobit. U drugoj e-knjižici pričamo o tome što je cyberbullying, kako svoje dijete zaštititi od njega, kako ga prepoznati i što poduzeti ako ga primijetimo.

Prva knjižica
Druga knjižica

Veselimo se čuti vaše dojmove i misli, a ako osjetite potrebu da popričate s nama vezano za svoje psihičko zdravlje, uvijek nam se možete javiti u e-savjetovalište na [email protected].

BIPA Hrvatska vas poziva: njegujte sve dijelove sebe, pobrinite se za vlastito psihičko zdravlje i postanite #PrekrasnaIznutra.

U nastavku slijede članci koji su nastali u sklopu kampanje.

Go to Top